Hussein får bli i Norge hos kona og sine to barn

Mostafaeilawyer/ October 13, 2020/ Religion/ 0 comments

Mohammad Mostafaei som har vært juridisk rådgiver for familien ringte nylig Rana Blad, bare en halvtime etter at Fatima og Hussein selv fikk den gledelige beskjeden. – UDI og UNE har tapt saken, jeg er superglad.

Ett år siden Rana Blad første gang skrev om situasjonen til Hussein Mahmoudi som risikerte å bli sendt ut av Norge, er dommen klar etter rettssaken. Tobarnspappaen som er gift med Fatima Jaghori som er norsk statsborger, kan puste lettet ut. I alle fall for en liten stund.

 

Fatima (31) i Oslo tingrett, som skal avgjøre om ektemannen Hussein (40) får bli i Rana og Norge: – Jeg føler meg glad og redd på samme tid

– Hussein er nesten i sjokk, vi kan ikke tro at det nå, etter så mange år, er over. Eller kan være over, for UDI og UNE kan fortsatt anke, sier Fatima Jaghori til Rana Blad og fortsetter:

– Men akkurat nå velger jeg å la gleden overskygge alt. Tårene renner. Det er bare en halvtime siden vi fikk vite dommen, og jeg må på jobb. Det er ingen som kan ta vakta mi på kafeen, men uansett jeg er bare kjempeglad, sier Fatima.

 

Juridisk rådgiver Mohammad Mostafei hos advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell, er også veldig fornøyd med utfallet så langt, tydelig på at dommen ikke er endelig før UDI og UNE har avgjort om de vil anke eler ikke. Han kommenterer saken slik overfor Rana Blad:

– Jeg er superglad for at Hussein kan fortsette å leve i Norge lovlig med beslutningen fra domstolen i Oslo Jeg visste uten tvil at Hussein har rett til å oppholde i Norge på grunn av hans aktivitet i Iran, og ikke minst hensyn til barnas beste. Jeg vil takke Mo i Rana for det store hjerterommet som innbyggerne har, samt alle politiske partiene som har støttet Hussein, og da spesielt Ranas ordfører Geir Waage.

Hva er det vi holder på med? 

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*